Wednesday, October 14, 2015

זילוף על עוגיות עם רויאל אייסינג

זילוף עוגיות עם רויאל אייסינג


שלום לכולכם!
אני נורא אוהבת לקרוא בלוגים ולחפש מתכונים מוצלחים ברשת.
אז חשבתי שזה יהיה רעיון נחמד אם גם אני אחלוק אתכם כמה טיפים שלמדתי בדרך, אולי הם יעזרו למישהו ויעשו את הזמן במטבח נעים יותר..
היום אספר איך לזלף עוגיות ברויאל אייסינג :)
לזלף עוגיות זה ממש כיף ואני נורא נהנית מזה!
כלל ראשון זה להכין רויאל אייסינג בסמיכות מתאימה. הוא לא אמור להיות נוזלי מדי כך שינזל לצדדים אך גם לא יותר מדי סמיך כדי שלא יהיה קשה לזלף אותו והוא לא יתקע בתוך השק זילוף..
אני משתמשת בצנטר מספר 2 או 3 בדרך כלל.


שלב 1:
בהתחלה אני בזהירות מזלפת את המסגרת של העוגייה. תשאירו רווח של כמה מילימטרים מקצה העוגייה.
אם אתם לא מרוצים עם מה שיצא, אפשר לגרד את הרויאל בזהירות עם הקיסם.


שלב 2:
אחר כך מזלפים את פנים העוגייה ומיישרים את כל הרווחים עם קיסם.
נותנים לרויאל אייסינג להתייבש למשך כמה שעות או למשך הלילה לפני המשך הקישוט.
אם רוצים, אפשר לעשות נקודות קטנות או קישוטים אחרים כשהרויאל עדיין רטוב.
בשביל זה תקחו שק זילוף עם צבע אחר ותעשו נקודות קטנות על הרויאל הרטוב. תניחו לייבוש.
זהו.
מקווה שהפוסט שלי עזר לכם.
אתם יכולים לראות דוגמאות לעוד עוגיות מזולפות באתר שלי:

המשך יבוא.
גולדה
:)

No comments:

Post a Comment